• darkblurbg

Van Oldenbarneveltstraat 152 C1, 3012 GX Rotterdam

In de luxe winkelzone Van Oldenbarneveltstraat, hartje centrum Rotterdam bieden wij in een prachtig historisch pand gelegen kantoorruimte. Hoge plafonds, 2 grote en-suite kamers en mooie, originele haarden maken deze ruimte tot een zeer sfeervolle werkplek. De omgeving is levendig met diverse winkels en horecagelegenheden, lunchrooms en salons. Voor ieder wat wils! De tram stopt in de straat en centraal station is op loopafstand.

Prijs: € 1.000,- excl. service/ stookkosten.

De entree is al geweldig te noemen; een marmeren portaal met een 4 meter hoge toegangsdeur.

Trapopgang naar de 1e etage (en overige verdiepingen).

Entree eigen ruimte.

De voorkamer heeft een prachtig uitzicht op straat en de Westersingel. De plafondhoogte in de woning is 3 meter, waardoor je een prachtig licht en ruimtelijk effect krijgt.

De achterkamer is middels een en- suite schuifdeur af te sluiten van de voorkamer en heeft zicht op de achtergelegen tuinen.

De keuken is voorzien van spoelgelegenheid, aanrechtblad met bovenkasten en biedt ruimte voor een koelkast.

Apart toilet met fonteintje.


De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
De kantoorruimte zal in huidige staat worden verhuurd.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
In overleg

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Bijzonderheden:

  • Oppervlakte van 70 m2
  • Goed geïsoleerd (label B)
  • Verwarming/ warm water via CV-combiketel
  • Mooi historisch pand met hoge plafonds
  • Zeer centrale en goede ligging

 

Interesse formulier

De toezending van dit formulier is vrijblijvend en hier kunnen geen (huur)rechten aan ontleend worden.