• darkblurbg

Lusthofstraat 72 B, 3061 WH Rotterdam

Winkelruimte in de 'meest bruisende winkelstraat van Kralingen'. Gelegen in het hart van deze chique oude Rotterdamse wijk (bron: de Lusthofstraat zijn zowel landelijke ketens (Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Primera, Blokker, Brainwash, Ekoplaza en HEMA) als lokale ondernemers (Bloemenboetiek 't Bolletje, Westerkaatje Traiteur, JC Hair, Brillemans optiek, Scharrelslagerij Thijs van den Kieboom & Master's Tea & Coffee) gevestigd, wat zorgt voor een diverse mix in winkelaanbod.

 

Huurprijs: € 43.200,- per jaar (€ 3.600,00 per maand), exclusief BTW en servicekosten.

 Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer.

De op-/afrit van rijksweg A16 is binnen 5 auto-minuten bereikbaar.

Met metro lijn A, B en C (station Voorschoterlaan) en tramlijn 21 en 24 (halte Willem Ruyslaan óf tramlijn 7 (halte Voorschoterlaan).

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid (betaald) in nabije omgeving en in de parkeergarage onder de Lustofpassage (eerste half uur gratis, daarna €0,50 per 25 minuten).

Indeling
Ca. 83 m² winkelruimte gelegen op de begane grond, ca. 28 m² entresol en ca. 29 m² kelderruimte.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Thans niet van toepassing, eventueel nader te bepalen.

BIZ bijdrage
Het gehuurde bevindt zich in een Bedrijfs-investeringszone (BIZ). Dit heeft tot gevolg dat er een bestemmingsbelasting kan gelden. De BIZ-bijdrage is een bestemmingsbelasting die op verzoek van ondernemers wordt geheven om met de opbrengst activiteiten in de openbare ruimte en op internet van en voor deze ondernemers te realiseren.

De BIZ bijdrage komt voor rekening van huurder.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Rotterdam valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: 'Kralingen-West', vastgesteld bij Raads van 22 januari 2014. Op grond van artikel 8 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: 'Gemengd-1' met als dubbelbestemming 'Waarde Archeologie-3'.

Download de brochure voor meer informatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Datum van oplevering
In overleg.

Energielabel
Het object heeft een energieklasse D en is geldig tot 13 oktober 2033.

Wijze van oplevering
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in huidige staat met navolgende voorzieningen.
• Luchtbehandelingsinstallatie;
• Vloerafwerking;
• Verlichting;
• Scheidingswand tussen winkel en magazijn;
• Pantry in magazijn.

Bovengenoemde voorzieningen worden door verhuurder 'om niet' aan huurder ter beschikking gesteld.

Huurder dient deze voorzieningen gedurende de huurperiode goed te onderhouden, eventuele vervanging en/of reparatie komt voor rekening van huurder. Verhuurder heeft hierover dus geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse formulier

De toezending van dit formulier is vrijblijvend en hier kunnen geen (huur)rechten aan ontleend worden.